2010. április 12., hétfő

Érdekes információk

Johns Hopkins Update – Fontos hírek 

Azután, hogy évekig azt mondták az embereknek, hogy  a KEMOTERÁPIA  az egyetlen módja annak, hogy megpróbálják megszüntetni a daganatokat (a kulcsszó  a 'megpróbálják'), a JOHNS HOPKINS kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is. 

Friss hírek a rákról a Johns Hopkinstól : 

1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, 

amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik. Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a kimutatható mennyiséget. 

2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több alkalommal  bukkanhatnak fel. 

3. Ameddig az ember immunrendszere er
ős, képes arra, hogy elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és daganatokká fejlődjenek. 

4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai, környezeti, táplálkozási és életmódbeli tényez
ők

5. Ahhoz, hogy e sokrét
ű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az étrend megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel fogjuk megerősíteni immunrendszerünket. 

6. A KEMOTERÁPIA  során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekv
ő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek – a máj, vese, szív, tüdő stb. - károsodását is okozhatják. 

7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket. 

8. A KEMOTERÁPIA  és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét. Azonban a  KEMOTERÁPIA  és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását elérni. 

9. Amikor a KEMOTERÁPIA  és a besugárzás hatására testbe  túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle fert
őzéseknek és komplikációknak. 

10. A KEMOTERÁPIA  és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire. 

11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van. 

A RÁKSEJTEK táplálékai: 

     a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesít
ők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb. Aspartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz (Manukaméz) vagy a melasz (a répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb megoldás a  Bragg's aminos vagy a tengeri só. 

     b. A tej a szervezetet nyálkaképz
ődésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek. 

     c. A ráksejtek virulnak  savas környezetben. A hús alapú étrend savas, és ezért jobb, ha marha- és sertéshús helyett inkább halakat és kis mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban szenved
ők számára

     d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes ki
őrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.)és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté. Az étrend mintegy  20%-a állhat  főtt ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek növekedését .

Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát!).  Azonkívül naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is. Az enzimek már 104 F  fokon (40 Celsius) elpusztulnak.

     e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas a koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Víz. Csak tisztított, sz
űrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni. 

12. A húsokban lév
ő fehérje megemésztése nehéz, amihez  a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza

13. A daganatsejtek falát er
ős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a  ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket elpusztíthassák

14. Egyes táplálékkiegészít
ők felsorakoznak az immunrendszerben (IP6, Flor-ssence, Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak (EFA-k stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek elpusztítását. Más táplálékkiegészítők, mint pl. az  E-vitamin, köztudottan apoptosist /programozott sejthalált/ okoznak, ami a szervezetünknek a normális  eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől

15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proAKTÍV és POZITÍV szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlél
őkké válhassanak. A düh, a megbocsátásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli, savas környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes, megbocsátó lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni. 

16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több  oxigént eljuttatni a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethet
ő a ráksejtek elpusztítására. 

1. Ne használjunk m
űanyag edényt a mikróban
2. Ne tegyünk m
űanyag vizespalackot a mélyhűtőbe.
3. Ne tegy
ünk műanyag fóliában ételt a mikróba

Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé a hírlevelei útján. Ezeket az  információkat a Walter Reed Katonai EÜ  Centrumban is terjesztik. A Dioxintartalmú vegyszerek rákkelt
ő hatásúak, elsősorban mellrákot okoznak. A dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára. Ne tegyünk vízzel telt műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a műanyagból dioxinok szabadulnak fel. Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program Managere egy TV program keretében magyarázta el ezt az egészségügyi kockázatot. Ismertette a dioxinok veszélyességét és azok ártalmait az emberek számára. Azt mondta, nem szabad mikróban ételt melegíteni műanyag edényben. Ez fokozottan igaz a zsiradékot tartalmazó élelmiszerekre. A zsiradék, a hőhatás ás a műanyag  kombinációja dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta, hogy használjunk műanyag helyett üvegedényeket, pl.  Corning Ware, Pyrex vagy kerámia edényeket  az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb., át kell tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha edzett üveget, Corning Ware stb. használunk. Elmondta, hogy nemrégen egyes gyorséttermek áttértek a papíredények használatára styofoam helyett. Ennek az egyik oka a dioxin-probléma volt.  Azonkívül a műanyag fóliák, mint pl. a Saran, ugyanilyen veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt ilyennel fedjük  le. Amint az étel forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező anyagok kiolvadnak a csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt papírtörölközővel inkább. 

Ezt a cikket mindenkinek el kell küldenie, aki fontos az életében.

Fodította Munkácsi Zsuzsanna
2009-02-17.

1 megjegyzés:

Delfin írta...

„A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni.” - hehe

Dr. O. Z. Hanish desztillált víz kúrával való eredményes gyógyítása 1000 feletti. Még utolsó stádiumos vérzéses rákbetegséget is sikerrel gyógyított 9x2 óránként 1 dl-ről folyamatosan 4 dl-re növelt ( napi 3,6 liter ) mennyiséggel.

(http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=tappancs1&pid=18865 12. pont előtti rész, és a 16. pont utáni ! )

A RÁKOS SEJTEK KIPUSZTÍTHATÓK A VÉRBE FELESLEGBEN BEJUTTATOTT TISZTA DESZTILLÁLT VÍZZEL, MIVEL AZ FOKOZZA A SEJTEKEN BELÜL LÉVÕ KÁLIUM OZMÓTIKUS NYOMÁSÁT. A NAGYMÉRTÉKBEN KÁROSODOTT, BETEG SEJTEKNEK GYENGÉBB, MEGRONGÁLÓDOTT A SEJTMEMBRÁNJA, S EMIATT A NAGYON ERÕSEN OLDÓ HATÁSÚ TISZTA DESZTILLÁLTVÍZ KIOLDJA BELÕLÜK A KÁLIUMOT. EZ KÖNNYEN MEGY, MERT A SEJTEK BELSEJÉBEN, AZ INTRACELLULÁRIS TÉRBEN KB. ÖTVENSZER TÖBB A KÁLIUM, MINT A SEJTEK KÖRÜLI, EXTRACELLULÁRIS TÉRBEN, A VÉRBEN. ILY MÓDON A SEJTEN BELÜLI KÁLIUM ELVESZTÉSE MIATT A RÁKOS (VAGY MÁS MIATT ELGYENGÜLT) SEJTEK ELPUSZTULNAK, S EZUTÁN A SZOMSZÉDOS EGÉSZSÉGES SEJTEK OSZTÓDÁSNAK INDULNAK ÉS EGÉSZSÉGES, ÚJ SEJTEKKEL PÓTOLJÁK AZ ELPUSZTULT RÁKOS, VAGY EGYÉB HIBÁS SEJTEKET.

A levegő széndioxid tartalma miatt válik eltérő mértékben igen enyhén savassá a lakmuszpapíron. Ezután a desztillált víz (harmatvíz) kettes PH-jú gyomorsavba kerül.

„ - Ne használjunk műanyag edényt a mikróban. - Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.”

(cikk utolsó két bekezdése: http://www.hazipatika.com/forums/messages?fmid=205797 )

A mikrohullámú sütő minden káros sugárzást a készüléken belül tart? Ellenőrizhető: Kikapcsolt mikrohullámú sütőbe mobiltelefon, ajtó rázár, mobilra rácsörög – kicseng? Igen! Ha nem engedi ki az irtózatos mennyiségű sugárzást, akkor hogyan engedi be? 10 méter sugarú körben szennyez. ( vastag betonfal nem akadály)
A mikrohullámú sütő műanyag vagy üvegedényben egyaránt használhatatlanná, és pusztítóvá roncsolja az ételt.

A mikrohullámú sütő egészségessé javítása: A készülék földre helyezése után 10kg-os kalapácsot helyezünk a tetejére - kettő méter magasból szabadeséssel, tíz alkalommal.