2011. június 28., kedd

Budapesti anzix

Blaha, villamos megálló, idôs hölgy mondja a baratnöjének:
"Jaj, Dehogy érek rá, holnap hozzák az oxigént"
Published with Blogger-droid v1.7.2

5 megjegyzés:

Sheila G. írta...

szia, most akadtam a blogodba:)
van egy Külföldön Élő Magyarokat összegyűjtő blog ( kem.freeblog.hu ), beajánlottalak oda...kérlek, jelezd, hogy szeretnéd-e vagy sem.

O.Attila írta...

Szia Sheila, köszönöm az ajánlást. Igazándiból eléggé semleges vagyok ebben a kérdésben, ha listáznak valahol az is jó, ha nem az is jó. Viszont nem tervezem, hogy teszek is érte :) - szóval nem tudom jelezni, hogy szeretném-e vagy sem, csak azt, hogy nem bánom (de nem is erőltetem) a listára tevést bárhol. Elvégre ez egy nyílt blog, mindenki olyan csoportba, gyűjteménybe helyezi, ahova csak akarja :)

Szép napot, virágos kedvet kívánok!

Tinkmara írta...

Kedves Attila,

Katinka (Tinkmara) vagyok a Külföldön Élő Magyarok Blogregiszterének adminja. Sheila jelezte, hogy remek blogra talált. A visszajelzésed alapján felveszem blogod a rendszerbe és köszönöm az engedélyt. :)

Bejelöllek Facebook-on és küldöm a blogregiszter elérhetőségét.

Köszönettel,
- Katinka -
http://tinkmara.freeblog.hu/

O.Attila írta...

Kedves Katinka (Tinkmara),

Köszönöm a megtisztelően dícsérő szavakat Neked és Sheilának is. Kicsit (nagyon) túlzónak gondolom a "remek blog" szóösszetételt a bloggal kapcsolatban, eléggé hanyagolom az idén a bejegyzéseket ... mindenesetre, ha úgy látod helyénvalónak, akkor nyugodtan illeszd a listába ezt a kicsiny szegletét a digitális valóságnak, köszönöm a fáradtságod.

Szép napot, virágos kedvet!

Tinkmara írta...

Jaj, de jó! Köszönöm szépen. :) Már meg is történt a listázás. Ne tessen olyan visszafogott lenni. Aki időt, energiát fektet egy blogba, egy hobbiba, az már önmagában remek.
A virágos kedvet külön köszönöm. :))
Nektek is a legszebbeket!