2010. július 12., hétfő

Szeptemberben folytatódik

Szóval, voltam ma a dokinál (immár ötödször), elvittem neki a sinus CT felvételeimet, ezeket:
(katt a nagyításhoz)

Voltam hallásvizsgálaton is és azt mondta a doki, hogy a hallásom rendben van, de az orrom nagyon tele van. Nem, nem nyálkával, hanem belenőtt a polip. És azt ki kell vágni, vagy égetni, vagy valami hasonló.

Ha van gyomrotok hozzá (nekem nem volt) akkor itt egy frankó videó a Jutúbról amin épp egy orrpolipot lézereznek:

(én a második percig bírtam, pedig szépen zongoráznak...)

Szóval szeptember 16-án egy napra be kell hogy feküdjek a kórházba és majd valamit csinálnak. A doki nyomatékosan figyelmeztetett, hogy 8:30-ra legyek ott (a papíron 9:00 óra van) és 7:30 után már ne egyek semmit, de addig viszont igen, mert különben nagyon éhes leszek estére ...

Azt is mondta, hogy szigorúan tilos aszpirint ennem a műtét előtti egy hónapban - szerencsére én nem szoktam olyant enni.

Egyébként ma is felnyomta az orromba a kameráját, és ismét az a véleményem, hogy a félcentis drótból tíz centit az orrban tartani nem jó érzés. Bár próbált rávenni, hogy nézzem a monitoron amit ő lát, de igazság szerint inkább becsuktam a szemem és csak arra tudtam gondolni, hogy miképpen kerüljem el a tüszentést, illetve ahogy mélyebbre ment: a köhögést. A "legdurvább" rész az volt - mikor már bent volt vagy 7 centi -, hogy "most lélegezzek normálisan az orromon keresztül". Basszus. Nem elég, hogy a takonyból még nem jöttem ki teljesen, polip van az orromban, meg a b#szom kamerája, de még lélegezzek normálisan ... Erre mondta azt Besenyő Pista Bácsi: "noooormáális??" :)

Nincsenek megjegyzések: