2012. november 22., csütörtök

Postabolt (livewebshop.be)

Mostanában az autóban, a munkahelyre menet és onnan jövet, az itteni Kossuth rádiót (La Premiere - http://www.rtbf.be/lapremiere/) szoktam hallgatni, csak azért, hogy próbáljam fejleszteni francia értésemet... igaz, a siker még várat magára :), de azért próbálom kikövetkeztetni, hogy miről is beszélnek.

Ott hallottam meg a reklámját a belga Posta akciójának, mely egy élő web-boltot reklámozott, azzal, hogy minden földi jót lehet ott kapni, csak kattintsunk a www.livewebshop.be címre.

Ki is próbáltam ma, és nagyon tetszett. Ime egy kis képes beszámoló, hogy mi is történik:


Itt pont egy 100 literes bőrönd van terítéken, 299 euró helyett már 179,90-ért el lehet vinni, csak jelezni kell a vásárlást.

Itt már egy Notebook-ot kínál a hölgy. A háttérben jól látszik az utca is, ahol a járókelők be-benéznek, miközben megy a közvetítés.

A notebook elkelt 196,20-ért...

Számomra a fénypont, egy Galaxy Note 10.1 tablet - 499 euró volt az induló ár, itt már csak 492...

... és itt már csak 469 ...

... és végül a szerencsés vásárló, csaknem 50 euróval olcsóbban meg is vehette.

a vásárlási lehetőség utolsó percében a hölgy kis táblácskákkal jelzi, hogy ideje megvenni a cuccot, mert mindjárt lejár az idő.


itt is egy utolsó figyelmeztetést láthatunk.

Ha sikeres volt ez eladás bejön a képbe egy fiatalember (itt dobolva, de van amikor egy elektromos gitárral) és szólóval ünnepli a sikeres üzletkötést.

És a végén bejön a Postás Bácsi és már indul is a termék a boldog, új tulajdonosához.

De nemcsak bőrönd, meg kütyü kapható, hanem pl. ilyen kis tároló biszbasz is... mondjuk én 3 eurót sem adnék a három fémdobozért, de biztos van olyan aki erre izgul be ...

itt vannak közelről az előbb említett tároló dobozok


A hölgy - legalábbis az én ízlésem szerint - nem mondható túl széparcúnak, ugyanakkor bájosan amatőr, szerintem telitalálat a reklámban.

 
kecses mozdulatokkal bátorítja vásárlásra a bizonytalankodókat. A mellette kifuggesztett TV bal alsó sarkában látszik, hogy - velem együtt - 433 ember nézte az elő adást. A felső számlálón (nem a TV-n, hanem a kép tetején) pedig az látszik, hogy a bolt még 51 perc 28 másodpercig van nyitva. A kép bal oldalán (a SAMSUNG felirat fölött) pedig az látszik, hogy a következő termék (legkésőbb) 1 perc 21 másodperc múlva kerül (el)adásra, és egy Garmin készülék lesz.

 Szóval, csak ajánlani tudom a bolt meglátogatását, különösen, ha szeretnétek valamit venni 10-20-30% kedvezménnyel, házhoz-szállítással.

A bolt - sajnos - nincs állandóan nyitva, de a www.livewebshop.be címre kattintva látható, hogy mikor nyit legközelebb.

Nincsenek megjegyzések: