2012. december 14., péntek

Karácsonyi műsorok

Igen, közeleg a Karácsony, az Iskola és az Ovi egyaránt "felkészült" :) - Gergőéknek ma reggel volt a műsoruk, íme a video:

Köszönet Brigittának, a tanítónéninek a műsor megszervezéséért, és köszönet a gyerekeknek a szereplésért. És jobbulást Jocinak (és az egész családjának), aki lázas lett, és nem tudott szerepelni.

A műsor után pedig eszem-iszom következett a suliban, minden család vitt valami finomságot / italt. Sajnos mi nem tudtunk maradni, mert siettünk Szabival az oviba, ugyanis neki meg estére volt betervezve egy kórus előadás.

Itt a video Szabiék kórusáról:
Sajnos Szabi sokat volt takarásban, nagy volt a tömeg, akikre egy kicsit mérges is vagyok, ugyanis az ott lévők nagy része a Szabiék után következő iskolások előadására várt, de egyáltalán nem kulturáltan, folyamatosan beszélgettek, elég nagy volt a moraj és nem igazán figyeltek a kicsikre, sőt a kicsik hozzátartozóinak élményét is jelentősen rontották. Ugyanakkor minden megbecsülésem fejezem ki az Igazgatóbácsinak (az ordibátoros uriember, feltűnik a videon is) aki, szokásához híven mindenhol ott volt, mindenkit igyekezett segíteni - itt is bemondta egy párszor, hogy hagyjanak helyet, meg ilyesmi.

Nincsenek megjegyzések: