2007. szeptember 26., szerda

Renesse


Túl vagyunk a tréningen. Azt mondom, hogy kifejezetten nagyon jó volt. Csaknem a telje Unit ot volt, csak két kolléga nem tudott eljönni. A tréning minden vitán felüli fénypontja a "Clownerie" workshop volt. Egy profi (Ton) segítségével volt alkalmunk mindannyiunknak egy kicsit bolondozni, érzelmi oldalunkat feltárni. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek. Bővebb info: Ton honlapja
A professzionális finn trénerünk (Katri) kicsit - jó skandináv módjára - hűvös volt - az érzelmei hiányát arroganciába hajló akarnoksággal takarta el ... hát nem mindenkinek jött be :)

A lényeg az, hogy nagyon jól éreztük magunkat amihez nagyban hozzájárult az, hogy a holland kollégáink a hivatalos szervezésen túl is számos programot szerveztek.
Posted by Picasa

5 megjegyzés:

mo írta...

A belgak bohockodnak az olaszok pedig foznek az ilyen "hogyan legyunk jo team, kinek mi az erossege/gyengesege" teningeken. Minden csoport kap egy fix osszeget, abbol kell X szemelyre vacsorat keriteni. Eloszor nevettem rajtuk, mar megint a kaja, aztan kiderult h igen hatekony modszer.

O.Attila írta...

Köszi a kommnetet!
Biztos kiváló lehet a költségvetés beosztásához, viszont a Clownerie igen közel hozhatja az embereket úgy, hogy semmiféle szakmai kvalitás nem kell hozzá, ténylegesen emberként viselkedhetnek - nincs okosabb, jobb, jobban szervező, stb.
Megtudhatok többet rólad?

Névtelen írta...

Oszikam, mit akarsz tudni?

O.Attila írta...

Aha! Szóval Te vagy az Marcsi! Nem tudtam a "Marianna írta"-ból ... a profil meg nem volt elérhető ... tőúled is tudok olvasni? Hogy vagy, mit csinálsz?

Szép estét / napot!

Oszi

mo írta...

Oszi, a fozeshez nem csak a penzt kell beosztani, mindent megfigyelnek, ki veszi kezebe a dontest, ki vallal felelosseget, ki az akinek semmi sem jo, ki innovativ stb.
Mi itt dekkolunk a tropusokon, kicsit elegunk van mert a varos csunya es kenyelmetlen, a penz viszont jo es munkamat imadom. (bar a csalad morog h tul sok idot es energiat fektetek bele).
Ti Brusszelben meddig maradtok? Jo lenne a varosrol is olvasni a blogon meg a lakoirol...
szi
m.