2008. április 19., szombat

Szülinapi parti

Mára sikerült megszervezni Panni hivatalos szülinapi partiját egy itteni játszóházba, amit talán szerencsésebb "Tombolda" néven emlegetni, mivel nem teljesen olyan mint az otthoni játszóházak, hanem arról szól, hogy betódulnak a gyerkőcök és szélnek erednek majd kifulladásig szaladgálnak, másznak, csúsznak és ilyesmik.

A játszóházi szórakozás néhány képe itt található: http://picasaweb.google.com/oatbxl/Panni_szLinapi_parti_20080419

Sajnos üröm az örömben, hogy nem tudtunk teljes családilag elmenni, mert reggel Geri hasfájásra kezdett panaszkodni és miután Ádám anyukája felhívott, hogy Ádám kétszer hányt és lázas lett - arra gondoltunk, hogy ez a hasfájás komolyabb lehet annál semmint, hogy félvállról vegyük, így Imola itthon maradt Gerivel és természetesen Szabit sem vittük el Pannival. Pedig Imola nagyon készült: egész csütörtökön sütötte a tortákat amik a képen is láthatóak ... nem is beszélve a rengeteg fasírtról! És úgy tűnik, hogy mindenkinek - gyermekeknek és szülőknek egyartánt - nagyon ízlettek a házi dolgok. Érdekes volt látni, hogy a több mint száz miniszendvicsból a jóféle magyar szalámival készültek fogytak a legjobban, a sajtosak szinte érintetlenül maradtak és a (belga) sonkások sem fogytak annyira ...

A tervek szerint 10.15-kor lett volna a köszöntés, tortavágás, de csak kb 10.20-ra sikerült a gyerekeket visszacsalogatni a termünkbe. Ime egy kis video a köszöntésről:

A köszöntés után a gyermekek szétrajzottak a szélrózsa minden irányába. A legnagyobb sikere - azt hiszem - az udvarnak volt ahol különféle pedálos járművekkel tudtak a gyerekek menni mindenfelé. Bővebben a képtárban láthatóak erről a tevékenységről bizonyítékok.

Ahogy a gyermekek szétrajzottak, beszivárogtak a szülők és könnyed beszélgetés vette át a zsivaj helyét, persze jópáran ki-kiszaladgáltunk, megnézni, hogy éppen mivel veszélyeztetik magukat a csemeték ... de szerencsére nem történt semmilyen baleset.

A torták osztatlan sikert arattak: a málnásból maradt két szelet, de a csokis teljesen elfogyott. Szerintem a málnás fenomenális volt, annyira könnyű volt a piskótája és olyan jó volt az íze, hogy csak na! Majd Szabi szülinapjára is rendelünk Imolától!

Aztán 11.45-kor ismét visszacsalogattuk a vendégeket és apró ajándékkal köszöntük meg eljövetelüket, de ezűton is nagyon köszönöm minden kedves osztálytársnak, testvérnek és szülőnek, hogy eljöttek és nagyon sok, nagyon szép ajándékkal köszöntötték Pancsit.

KÖSZÖNET MINDENKINEK!

Pancsi annyi ajándékot kapott, hogy - komolyan mondom - Karácsonyra sem volt ennyi mindenféle a fa alatt ... nagyon örült a rengeteg mindenfélének, szerintem még mindig nem tudta mindet rendesen átnézni, pedig egész délután be volt zárkózva a gyerekszobába (hogy Szabi ne kotnyeleskedjen bele a játékokba).

Szerencsére Geri sincs nagyon rosszul, bár komoly hőemelkedése volt a nap folyamán, reméljük, hogy Ádám is jobban van.

Nincsenek megjegyzések: