2008. június 20., péntek

Aztaqrvaszentségit!

... szakadt ki belőlem, amikor olvastam zero írását az egyik kedvenc blogomon, a Vastagbőrön.

Arról szólt ugyanis az írás, hogy az Európai Innovációs és Technológiai Intézet vezetésébe a kormány (és most szándékosan nem írok Magyarországot) dr. Magyar Bálint személyére tett javaslatot, melyet gyakorlatilag kész ténynek kell venni, mivel ezekbe a jelölésekbe már NINCS olyan, hogy bárki is beleszóljon - esetleg, ha valami különösen kizáró ok áll fenn.

Nem hiszem, hogy dr. Magyar Bálint vagy az általa képviselt - az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény alapján - "párt"-nak nevezett, circa 10.000 embert tömörítő és alig 500 ember érdekeit képviselő szervezet bármilyen alapon igényt tarthatot volna egy ilyen posztra ...

Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy ehhez a beosztáshoz szolgálati autó, teljes költségtérítés, rengeteg luxusmódon szervezett "tanulmányi kirándulás" és havi nettó, legalább 18-20.000 (tizennyolc-húszezer) euró fizetés jár - természetesen euróban.

Mi a bánatos, szegecselt lófaszt lófejet tudhat dr. Magyar Bálint, hogy ilyen hálát kap? - már csak ez a kérdésem, de őszinte leszek: inkább nem érdekel a válasz, kérem senki ne mondja meg, mert az csak mégjobban felkúrna.

Nagyon úgy gondolom, hogy az egész EITI-t a dr. Magyar által valóságban képviselt körök csak egy újabb pénzforrásnak látják egyéni céljaik (gazdagodás, gazdagodás, gazdagodás) elérése érdekében, és most egy megbízható elvtársat (a szó sztalinista értelmében véve) sikerült benyomni - nem is nagy erőfeszítéssel.

Ez nagyon kiszakadt belőlem, bszkmeg!

Nincsenek megjegyzések: