2008. július 14., hétfő

Fwd: [EU_Magyarok] Digest Number 1151



---------- Forwarded message ----------
From: <EU_Magyarok@----.com>
Date: Mon, Jul 14, 2008 at 12:34 PM
Subject: [EU_Magyarok] Digest Number 1151
To: EU_Magyarok@-----.com


 

Message

1.

Vigyazat! Trukkos lopasok az M1-esen

Posted by: ----

Sun Jul 13, 2008 6:21 am (PDT)

Sziasztok!
Egy nagyon kellemetlen elmenyemet osztanam meg veletek annak erdekeben, hogy masokkal ne tortenjen meg az ami velem megtortent.
Tegnapi nap autoval utaztam edesanyammal Bxl-bol Budapestre, tele csomagokkal keszen a nyaralasra. Mar Magyarorszagon jartunk, amikor Tatabanya kornyekenel levo Shell kutnal megalltunk tankolni. Onnan tovabbindulva az M1-esen egyszer csak arra lettunk figyelmesek hogy a mellettunk halado autobol hevesen integet ket ferfi hogy azonnal alljunk felre, mert valami gond van az autoval. A leallosavra torteno leallas utan, hirtelen kiugrottak az autobol es az automhoz szaladva elkezdtek rangatni a kerekeimet, nemetul ossze-vissza hadolva hogy valami nagy baj van.
Az autobol kiszallva nyitva felejtettuk az ajtot es persze egyikunk taskaja az anyosules elott volt. Sajnos a nagy magyarazas kozben nem figyeltunk oda, es egy szempillantas alatt elloptak. Azt mondtak hoznak segitseget, mire feleszmeltunk mar a kocsijukban voltak es elhajtottak a taskaval egyutt.
A rendorseg elmondasa alapjan egy alban maffia tagjai voltak, akik mar evek ota garazdalkodnak a kornyeken es ezzel a trukkel mar rengeteg embert megloptak! Valoszinuleg a benzinkutnal mar kiszemelik az aldozatukat vagy a kulfoldi rendszam alapjan szurjak ki az embert!
Ezert csak azt tudom tanacsolni, hogy SOHA SENKI NE ALLJON FELREÂ az autopalyan ha ilyen helyzettel talalkozik, vagy ha meg is all ne szalljon ki, zarja be a gepkocsit es azonnal hivja a rendorseget!
Mindenkit szeretnek ovatossagra inteni!
Niki

Nincsenek megjegyzések: