2009. június 17., szerda

FW: Kilenc dolog amit egy nő mond

Ezt mindenképp ide kellett másolnom.
 
Részletes leírás férfiaknak, ez mit is jelent.
  1. : Ez az a szó, amit a nők egy vita végén használnak és igazuk van és jobb ha befogod a szád!
  2. Öt perc: Ha öltözésről van szó, akkor minimum félóra. Az öt perc csak akkor jelent pontosan öt percet, ha meccset nézel és öt perced van rá, hogy befejezd és segíts a háztartásban vagy a mosogatásban.
  3. Mondd akkor: Ez nem engedély, inkább csak teszt, hogy mered-e. Ne merészeld!
  4. “Hangos sóhaj”: Ez igazából egy szó - habár nem szóbeli kifejezésmód - melyet a férfiak az esetek többségében félreértenek. A hangos sóhaj általában azt jelenti, hogy idiótának tartunk és azon gondolkodunk, hogy miért pazaroljuk rád az időt azzal, hogy a semmiről vitatkozunk veled. (Lásd 9-es pontot a semmiről)
  5. Rendben van: Ez az egyik legveszélyesebb dolog, amit nő mondhat férfinak. A Rendben van azt jelenti, hogy hosszan és keményen gondolkozunk arról, miként is fogsz megfizetni a hibádért.
  6. Köszi: Ha ez elhangzik, ne kérdezősködj és ne is ájulj el. Csak annyit mondj: szívesen. (Vigyázat! Ha a “nagyon köszönöm” hangzik el, akkor pont az ellenkezőjét jelenti és véletlenül se mondd azt, hogy “szívesen”, mert akkor a 7-es pont lép életbe.)
  7. Mindegy: Ez a női “baszódj meg”.
  8. Ne aggódj, már megcsináltam: Veszélyes mondat. Azt jelenti, hogy megkértünk valamire már jó sokszor, de most magunknak kellett megcsinálni. Ez később azt eredményezi, hogy a férfi azt kérdezi, hogy “mi a gond?”, amire a nő a 4-es pontbeli választ adja.
  9. Semmi: Ez az utolsó fémes illatú szellő a tomboló vihar előtt. Ez tutira valami és nagyon is ott kell lenned. Az esetleges vita általában az egyes pontbeli válasszal ér véget.

Az a vicces ezekben a hülye körlevelekben, hogy mint a legendákban, ezeknek is van valóságalapjuk. Azért került kiposztolásra ezen - számomra - friss okosság, mert ki fogom nyomtatni, és asszonynak csinálok belőle egy pólót. Azért neki, hogy ha ránézek, könnyen tudjam interpretálni a mondatait.

Forrás: http://coruscus.hu/fassag/kilenc-dolog-amit-egy-no-mond

Nincsenek megjegyzések: