2010. január 8., péntek

... de mégis lesz iskola hétfőn?

Szóval, ahogy az előzőekben is említettem, közeleg a nagyszakállú, de olybá tűnik, mintha az iskola (általam impotenstehetetlennek tartott) vezetése összekapta volna magát az ünnepek alatt és nem roppan össze a 15* centiméteres hó súly alatt:

katt a nagyításhoz


Szóval azt írja a Líder Máximo, hogy a tervek szerint hétfőn nyitva lesznek, egyeztettek az iskolabuszos céggel és tervek készültek arra, hogy szükség esetén átrakják a kis utcákban lévő iskolabusz megállókat a nagyobb, valószínűleg jobban letakarított utakra, így biztosítható lesz a gyermekek iskolába jutása.
Az ideiglenes utvonalak pontos elérhetőségéről a tájékoztató nem került bele a levélbe (minek is, menjenek csak a szülők és növeljék az iskola oldalletöltéseinek a számát, jól fog majd mutatni a statisztikában, hogy több ezer oldalletöltés volt,mert olyan jó a weblap), szóval a közvetlen link itt van: http://eeb1.com/index.php?id=884

Csak a pontosság kedvéért jelzem, hogy 2008. december 4-én is készültek tervek, legalábbis ezt az értsítést küldték:
Transport scolaire : Itinéraires bis

Chers Parents,
En cas d’intempérie importante (chute de neige, verglas), nous avons établi des itinéraires bis. Cela signifie que les arrêts posant des difficultés d’accès pour les bus ont été supprimés ou remplacés. Il vous sera demandé ces jours là de vous rendre aux arrêts de l’itinéraire bis.

Ces modifications concernent uniquement les bus suivants :
1, 2, 3, 5, 6, 9, 13, 16, 19, 23, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 43, 47, 49, 50
Vous pouvez consulter les itinéraires alternatifs sur notre site web :
www.eeb1.be (transport) rubrique : Itinéraire bis (neige ou verglas)
D’avance nous vous remercions pour votre aimable compréhension,
Frédéric HERINCKX
Gérant du Transport

04 decembre 2009 - 07h17


Mivel az akkori terveket nem mentettem el, nem tudom megmondani, hogy valyon változtattak-e rajtuk és ha igen, mit. Mindenestre bízom benne, hogy hétfőn nem áll megint a fejére az egész rendszer.

* persze lehet, hogy csak 10 centi hó lesz, vagy az is lehet, hogy 20 centi ... igaz volt már harminc centi felett is a múltban, de az akkor volt, ez meg most lesz :)

Nincsenek megjegyzések: