2010. március 11., csütörtök

Miért ne adjanak a férfiak tanácsot?

Egy kis angol nyelvű humor ...
(Katt a nagyításhoz)
Nagyjábóli fordításban a fentiek kb.:
Kedves John, 
Remélem tud nekem segíteni. Egyik nap munkába indultam, a férjem otthon maradt, a TV-t nézte. Az autóm hirtelen megállt és mivel kb. egy mérfőldnyire robbant le otthonomtól vissza kellett gyalogolnom, hogy segítséget a férjem segítségét kérjem. Amikor hazaértem nem hittem szememnek. A férjem a hálószobánkban volt a szomszédunk lányával!
Én 32 éves vagyok, a férjem 34 a szomszéd lánya 19. Házasok vagyunk 10 éve. Amikor vallatni kezdtem, a férjem bevallotta hogy hat hónapja tart a viszonyuk. A férjem nem akar házzasági tanácsadóhoz fordulni, és én teljesen ki vagyok készülve és sürgősen tanácsra van szükségem. Tudna segíteni?
Tisztelettel, Sheila
és a kérdésre íme a válasz:
Kedves Sheila,
Számos motorhiba okozhatja, hogy rövid vezetés után hirtelen megáll az autó. Kezdje azzal, hogy megnézi nincs-e valami szennyeződés az üzemanyag vezetékben. Ha a vezeték tiszta, ellenőrizze a beszívó csöveket és szelepeket a levegőbeömlő gyűjtőcsőnél, valamint a földeléseket. Ha egyik sem vezet eredményre, nagyon valószínű, hogy az üzemanyag szivattyú hibásodott meg és a befecskendézéshez nem kielégítő nyomással szállítódik az üzemanyag.
Remélem ezzel segítettem.
John

Haha. John nem is említette az akku-sarukat, pedig ott is lehet gond.

Nincsenek megjegyzések: