2011. május 5., csütörtök

Cipő 2 (a verseny szépsége)

Mint ahogy az előző bejegyzésben írtam, a korábbi bolt igencsak rugalmatlan volt a kiszolgálás tekintetében és teljesen úgy tűnt, hogy csak akkor foglalkoznának velem kopmolyan ha három konténer cipőre lenne szükségem, 110 € nem üzlet a számukra ... legalábbis nem annyira, hogy mutassák azt, hogy szeretnének vevőt találni, meggyőzni, hogy ezután csak hozzájuk menjek, satöbbi.

Mivel cipőre továbbra is szükségem volt, ráadásul feketét szerettem volna (tudom, nem szín alapján kell választani - de akkoris), szóval fogtam magam ma és elmentem a Decathlonba, és ott meg is találtam azt a csukát ami - szerintem - kezdésnek jó lesz. Ime:

Szóval Nike helyett Kalenji, de amennyire tudom a Kalenji sem gagyi márka bár az igazán nem érdekel, nekem a Decathlon saját Quetchua márkája is jó lett volna, de az volt az, ami fekete (tudom, nem a szín ...), ráadásul tépőzáras és volt 44-es is, ami a legkényelmesebb méretnek tűnt. Szóval akkor hozzáállok ehhez, de azt azért meg kell hogy mondjam hogy az összehasonlításból a Nike jön ki győztesen, lehet, hogy majd lesz is egyszer egy olyan cipőm, viszont ezt 39€ árért megkaptam, szóval majdnem három pár Kalenji kijön egy Nike árából ... majd ha már mentem 2.500 kilóméter Kalenjiben (kb ez három pár cipő távolsága egyes gyalogló bloggerek szerint), na, majd akkor átállok Nike-ra :)

Nincsenek megjegyzések: