2009. november 23., hétfő

Dilemma és email teszt - vallon FIAT kereskedők

Szóval egyre inkább foglalkoztat a gondolat, hogy belevágjunk egy második autóba és a FIAT igen kedvező ajánlatokat mutat az EUs tisztviselőknek. Ti is megnézhetitek az aktuális kedvezményeket a www.diplomaticsales.be oldalon - ha nincs eus email címetek a rendszer bármit elfogad csak @ec.europa.eu legyen a vége.

Szóval a nagy vallon FIAT kereskedő email teszt elindításra került, egy típus érdeklődő levelet írtam ma este 14 kereskedőnek, akiket a www.fiat.be oldalon találtam. Hogy miért vallonoknak írtam? Ugyanis a vallon kormány kb. 1000 euró kedvezményt ad a dízeles autókra (a FIAT kedvezményein felül!), és ennyiért már megéri autókázni egy kicsit ...

Persze csak akkor lesz autókázás, ha egyáltalán lesz aki válaszol és a válaszában nem szalad el az árakkal. Fontos szempontként jeleztem a kereskedőknek, hogy gyors szállítást kérek és kértem, hogy adják meg a legrövidebb szállítási határidőt napokban. Okultam ugyanis Yby vásárlásából, melyről bővebben itt és itt olvashattok, ha annak idején nem tettétek volna.

Az ajánlatokat / tájékoztatókat a képen látható modellekre kértem, ha - egyáltalán - kapok választ, okvatlenül megírom. A résztvevők listája:
- Garage Dave et Fils
- Torino Motor SA
- AUTO.IT SPRL
- Garage R.Leone
- SPRL Renga et Chif
- ETS Lahaye SPRL
- Garage Tagliarini
- Garage Picard
- Garage Renaux Vincent
- SPRL Gembloux Trade
- Ital Motors SA (két címmel a versenyben)
- Hacherelle SPRL
- DESMADRYL sprl

Na majd meglátjuk ...

Nincsenek megjegyzések: