2007. december 20., csütörtök

Egészségügyi helyzet

Megvolt a vizitáció a doktornőnél Szabival. 16:30-ra mentünk, ezért eljöttem a munkahelyről jó korán, mert Pannit is hazahoztam az iskolából dél után - hogy Imola eltudjon menni még vásárolni az indulás előtt. Sajnos nem sikerült neki eljutni a boltba, de arról majd később...

Szóval szerencsére nincs Szabival semmi komoly probléma. Szerencsétlen összejátszása az eseményeknek az, hogy pont egyszerre jön a két felső metszőfoga és a Geri által importált ovis influenza is elkapta a kisfiút rendesen. A doktornő szerint szombaton nyugodtan repcsizhetünk vele, de írt fel neki szemcseppet, orcseppet, lázcsillapító kúpot és még antibiotikumot is, de azt csak akkor kell bekeverni (mert itt is külön van por az üvegben amihez vizet kell használat előtt adni,mint otthon), ha megint felszökik a láza. Szerencsére ma már csak hőemelkedése (37,5) volt. Sajnos eléggé kínozza, hogy taknyos -> nem kap levegőt -> szív egy nagyott az orrán -> torkára megy a szmötyi -> elkezd köhögni -> megijed a köhögéstől -> sírni kezd ... így aztán elég nyugtalanul, fel-felsírva alszik. Remélem helyrejön hamarosan.

Geri viszont egésznap itthon volt és nagyon izgul az utazás miatt. Olyannyira, hogy ma többször hányt is. Nem jött vissza a reggeli sem, de délelőtt és délután is hányt, összesen vagy négyszer. Kedélye ugyanakkor nem rossz, sőt a délutáni Kombert, amit a boltból hoztunk Pannival frankón megette, úgy hogy abból nem jött vissza semmi. Ebből gondoljuk, hogy nincs semmi komoly. Viszont amikor hazaártem, pont akkor volt túl két hányáson és így nem Imola ment a boltba, mert bármilyen apuka is vagyok nem tudom felvenni egy anyukával a versenyt, ha két fiúgyermek éppen beteget ad ... teljesen igaza van, Imola sokkal, de sokkal jobban tudja gondozni a srácokat és nekik is sokkal többet jelent az, hogy az anyukájuk ápolja őket.

Nincsenek megjegyzések: