2007. december 21., péntek

Készülődés az utazásra

Kedvező a tapasztalatom a SABENA utódjaként működő Brussels Airlines szolgáltatásairól, igazán fapados árakat is sikerülhet néha kifogni - mint ahogy egy korábbi postban is írtam. Szintén jó, hogy 24 órával (néha még hamarabb is) be lehet csekkolni az interneten kerersztül, ami eléggé megkönnyíti az indulást. Most is ezért maradtam, fenn, hogy hátha sikerül becsekkolnom szombatra.

Sajnálattal tapasztaltam, hogy 2 éven aluli gyermekkel utazók részére az online becsekkolás nem lehetséges ... sux. Akkor azt jelenti, hogy szombaton már jó korán kinnt kell legyünk a reptéren, ha tényleg azt szeretnénk, hogy minda öten egyhelyen legyünk és nem szétszórva a repülúgép minden szegletében ... :(

Szintén nehézségként jelentkezik, hogy kedvenc szállítóm a www.charleroitransfer.com útján megismert helyi fuvarosunk nem elérhető már két napja ... pedig tényleg tudom ajánlani Szaniszló Gábor urat és cégét mert igen jó színvonalon és nagyon kedvező áron fuvaroz akár Charleroi-ra (az hiszem, hogy 12-15 € / fő), de néha Zavantemre is. Legutóbb, mikor Anyu ment haza (és én is vizsgázni) 30€ volt kettőnk részére a kocsi - de lehettünk volna öten is, akkor is ennyi lett volna. Mivel nagyon korán kellett kiérnünk (05.30-ra) ezért a tömegközlekedés nem tudott szóbajönni és Gábor segített.

Mindenesetre most más fuvarost kell találnom, mert a gyerekekkel és a bőröndökkel nem tudunk úgy tömegközlekedni, hogy kb. 6-ra már Zaventemen is legyünk ... basszus. Ott parkolni 13 napig viszont kész vagyon, lenne vagy 120-150 € ... (most néztem meg a parkolótársaság weblapján)

Nincsenek megjegyzések: