2007. december 21., péntek

Készülődés az utazásra 3

Úgy tűnik, hogy a gyerekek szépen alszanak, és a cucc is kezd összeállni: két bőrönd + hátizsák + laptop táska (laptop nélkül, de magpakolva rendesen) + Pancsinak és Gerinek egy-egy saját kishátizsák a saját cuccainak - és be is fér minden.



Kikészítve az utazás elleni tabletta (Touristil), melynek fő hatóanyagai bal oldalon láthatóak :)

Valószínűleg Imola lesz az aki kipróbálja magán, de lehet, hogy Geri is kap egy fél szemet, elvégre tegnap még hányt, bár ma nem volt semmi jele az esetleges hányási akaratnak / ingernek.

Minden befért a bőröndökbe (persze az ajándékok jelentős része már otthon van vagy holnap/holnapután vesszük meg Pesten, + nem is beszélve arról a legalább 15 kiló csokiról, amit a legutóbbi [vizsgázós] útjaimon transzportáltam haza), már csak abban kell reménykedni, hogy a repcsin nem ültetnek szét minket ... sajnálom, hogy nem tudtam online becsekkolni, de sajnos Szabi kora miatt nem engedte a rendszer.

Állítólag a csecsemővel utazók spéci helyre kell, hogy üljenek, mert csak néhány helyen van úgy kialakítva a vész-oxigén rendszer, hogy a csecsemőnek és a veleutazónak is hullik le maszk hirtelen kabin-nyomáscsökkenés esetén ... Hát azért NAGYON remélem, hogy nem kell kipróbálni ezt a scenáriót (mármint a maszkhullásost) mert szerintem akkor soha többet nem ül a család repülőre - de ez talán érthető is. Nekem meg nincs kedvem olyan qva sokat vezetni állandóan. :)

----------------------

Ja, és elmondtam az általak tapasztaltak alapján felálított utazási alapszabályokat, melyek a következők:

1. Nem mindig úgy történnek a dolgok ahogy elterveztük.

2. Nincs ráhatásunk általában a helyzet alakulására, fogadjuk el azt amiben éppen vagyunk.

Tapasztalatom szerint ezen két szabály tökéletesen elegendő bármely eszközzel történő bármely távolságra történő akármennyi személy részvételével történő utazás esetén, bár sejtésem szerint a távolsággal egyenesen, míg a részvevők számával négyzetes arányban nő a kaotikus együtthatók hatása - bár ezt nem tudtam még bebizonyítani :)

Nincsenek megjegyzések: