2009. március 24., kedd

FW: Hörcsögpásztor keresés

Kedves Ovi- és Osztálytársak!

A segítségetek szeretnénk kérni hörcsögpásztorságban a tavaszi szünet idejére. Ha esetleg valaki nem mind a két hétre távozna Brüsszelbõl és vállalni tudná dzsungáriai törpehörcsögünk (Dzsini - képek: http://picasaweb.google.com/oatbxl/Dzsini) minimális szintû gondozását nagy segítséget jelentene számunkra, mivel - sajnos - most nem tudjuk magunkkal vinni a hazaútra kis kedvencünket.

A minimális gondozás gyakorlatilag abból áll, hogy egyszer vagy kétszer kellene neki önteni a táljába a magkeverékébõl és friss vizet adni neki legalább egyszer vagy kétszer. Vállalkozó kedvûek akár az almot is kicserélhetik, de mivel Dzsini nem büdös, így simán kibír két hetet egy alom. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajlamos a forgácsot néha kitúrni a ketrecébõl, de aból sem sokat túr ki. Igénytelen, de aranyos kis jószág.

Ha esetleg valaki tudná vállalni, akkor április 3-án, pénteken vinnénk házhoz Dzsinit és a kajáját (meg esetleg az almot) és április 18-án, szombaton tudnánk ismét elhozni.

Aránylag szelíd kis jószág, kifejezetten szeret kézben lenni és szaladgálni az emberen, bár néha ilyenkor sikerül egy kis kakát vagy pisit is kiadnia, melybõl fõleg a pisi a kellemetlen, mivel az eléggé kellemetlen szaghatású. Alvás közben nagyon nem szereti, ha piszkálják, ilyenkor harap is, de a gyerekek már eléggé beidomítoták és leginkább a csõben, a házában vagy a kerekében alszik, mivel már megtanulta, hogy ott nem tudják piszkálni. Csendesnek mondanám, bár miután a fények kialszanak vad tempóban kezd el kerekezni, mely igencsak hangos tud lenni - szóval nem javaslom a hálószobában elhelyezni, hacsak valaki nem zavartatja magát a zörgésétõl.

Elõre is köszönöm az esetleges segítõ szándékot, de azt mindenképp, hogy idáig elolvastátok levelem. ha nem lenne jelentkezõ, megpróbálom az irodái munkatársakat is, valahogy biztos sikerül megoldani az elhelyezését.

Szép napot, virágos kedvet!

O.Attila

ui: ha valakit érdekelne, légyszi jelezzen vissza emailben! Köszi!

uui: bocsánat a spammelésért, fõleg azért, ha valaki többször is megkapja ezt a levelet, az ovis és a p3hu listát egyszerre használtam, de a gmail-lel nem tudtam szétválogatni. Bocsánat!

Nincsenek megjegyzések: