2009. március 5., csütörtök

Te adnál?



Így áll most a támogatási helyzet:
Lehet más a politika - támogatási helyzet (Katt a nagyításhoz)

Szerintem, érdemes gondolkodni rajta, érdekeseket lehet olvasni az LMP weblapján.

Ha pedig szeretnéd támogatni őket, ide kattintva oda jutsz.

Azért annyit szeretnék megjegyezni, hogy bár az LMP azt hirdeti, hogy mennyire transzparens, meg ilyesmik, ugyanakkor a kép szerint jelenleg 2.184-en támogatták őket, összesen 2.058.302 forinttal, viszont a szabály szerint (mindenki egy forinttal többet) 2.386.020 forintnak kellene lenni, azaz 327.718 forint hiányzik a rendszerből ... persze meg lehet magyarázni, meg ilyesmik, de akkor miben is más, ha már az elején magyarázkodással kezdődik ...

Persze megvan a magyarázat és hihetőnek is tűnik:


Érdekes, hogy 12:39-kor a támogatók száma 2.192, de az összeg még mindig nem változott ... szóval az emberek - úgy tűnik - csak szóban támogatják az LMP-t ... abból nem igazán lesz kampány. Viszont, ha óránként 2 ember jelentkezik, akkor a célkitűzésként megjelölt 10.000 támogatót - számításaim szerint - 162,67 nap múlva érik el, azaz valamikor 2009. augusztus 14. környékén ... sajnos az EP választás viszont júniusban lesz, ha pont vasárnapra szeretnének készen lenni, akkor óránként mintegy 3,46 ember hiányzik, vagyis naponta kb. 83.

Viszont egy kampányt érdemes hamarabb megkezdeni, például mondjuk 4 héttel a szavazás előtt, ami viszont napi 107 ember jelentkezését (kb. óránként 4,5) tenné szükségessé.

Remélem én is hozzájárulook ezzel a bejegyzéssel a támogatáshoz, de most szaladok, hogy még ócsójér tudjak jelentkezni, hiszen az utolsó ember 10 rugót kell betegyen, én meg kijöhetek most 3-ból ... :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Érdekes, hogy 12:39-kor a támogatók száma 2.192, de az összeg még mindig nem változott ... szóval az emberek - úgy tűnik - csak szóban támogatják az LMP-t ..."

Szia oC! Szabad itt csúnyát mondani? ;-o
Mindegy, a teremburáját neki, hát pont közvetlenül efölött idézted a GyIK-ből, hogy a "beérkezett összeg" később, manuálisan frissül, mert csekkek meg személyes bejövés meg átutalás minden, nincs azonnal nálunk a lé.

Amúgy abban viszont igazad van, hogy az EP-kampányig nem valószínű, hogy meglesz a 10000, sőt, egyre lassul a dolog, ami mondjuk eléggé természetes.

Meg hát bénázunk is azért sokat. De csak mert próbálkozunk is, gondolom...

(Amúgy "befelé" én is meglehetősen kritikus szoktam lenni, Schiffernek ma is villámokat szórt a tekintete a közgyűlésen... ;) Pl. ezen a kampány-on is volt sok rágódás, és én itt-ott eléggé máshogy csináltam volna, de legalább VAN!... :-o )

Névtelen írta...

"Remélem én is hozzájárulook ezzel a bejegyzéssel a támogatáshoz, de most szaladok, hogy még ócsójér tudjak jelentkezni, hiszen az utolsó ember 10 rugót kell betegyen, én meg kijöhetek most 3-ból ... :)"

Tisztelt Állampolgár!

Köszönjük szépen a támogatást ezerrel!
Kérjük, ha még maradt, adja ide azt is, mert szeretnénk megsegíteni belőle az ország megfáradt, agyonhajszolt vezetőit, akikkel, úgy érezzük, nem bánik sportszerűen az ország gonosz népe. Mindenki csak szidja, alázza a politikusokat, ahelyett, hogy vennénk nekik egy szép nagy űrhajót a Holdra, hogy ott építhessenek maguknak annyi elkúrt Magyarországot Ukrán vagy arab üzletemberekkel (kinek-kinek pártállása szerint), amennyit csak akarnak.