2008. január 4., péntek

Pénzügyi jog: 4

Nos, igen. Ez "csak" négyes lett ... viszont, ha azt is beszámítjuk, hogy a vizsga előtt tudtam meg, hogy a múlt féléves anyag is kell (arra sem emlékeztem, hogy a múlt félévben volt ilyen tárgyunk - akkor is négyest kaptam) akkor egész jó eredmény. Szar egy anyag. Remélem nem találkozok többet ilyen adózásos francsággal ...

Viszont kiderült a záróvizsga időpontja:
FEBRUÁR 22

És vége a sulinak! JESZ! - Aztán már csak a diplomaosztó lesz hátra, de - szerintem - arra én már nem megyek el, majd elküldik valahogy a diplomát.

Összeszámoltam: ez a félév csak repülőjegy árban 926,91 € költséget okozott ... ha beleszámolom a taxizásokat akkor még legalább 150 € jön az előbbi összeghez. Úgy gondolom, hogy diploma személyes átvétele (diszegyenruha, fehérkesztyű és egyéb nyalánkságok) nem ér meg újabb 150-200 € befektetést ... akkor inkább majd valaki kihozza ingyér ... lehet, hogy kezdek hollandizálódni? :)

Persze meg kell még mindezek előtt csinálni a vámjogot és a tarifát a jövő héten ... ezért az nem lesz könnyű menet, de legalább már elővettem az anyagot (igaz, még nem túl sokat olvastam egyikből sem)

Nincsenek megjegyzések: