2008. január 3., csütörtök

BÚÉK2008

Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden kedves Olvasómnak!


Nekünk a 2007 elég sz@r*l végződött Anyu balesete miatt.

Jó volt benne az, viszont, hogy 28-án eljöttek Katicáék! A gyerekek meg voiltak őrülve Áronért és Dávidért és nagyon örültem, hogy tudtam Tibivel beszélgetni végre egy kicsit. Sajnos Katicával nem sikerült annyit beszélni amennyit szerettem volna, mert nem tudtak túl sokat maradni és Katica sokat volt Imolával és a gyerekekkel.

Szerencsére elhozták Éva nenust is (köszi Kati nenus, hogy átengedted a helyet, ígérem legközelebb Te fogsz jönni, ha nem Pestre akkor Brüsszelbe!). Éva nenus fontos szerepet játszott a tervben, ugyanis 29-én már elmentünk Éva nenussal és Katimamával Nyíregyházára, mivel Anyut hazaengedték a kórházból és nenus lesz az aki segít majd Anyunak az otthonlevésben.

---------------------

A Szilveszter nagyon frenetikusra :) sikeredett: TV + olvasás (Imola felébresztése éjfél előtt). Szegény az eltelt néhány napban eléggé elfáradt, egy párszor egyedül volt a gyerekkel + párszor a várost járta: bement a munkahelyre, fodrászhoz, stb.

---------------------

Aztán 3-án (ma) reggel hétre jött értünk a ZónaTaxi járata és délben már Brüsszelben voltunk az itteni lakásban. Elteltek az ünnepek ... jönnek a szorgos hétköznapok. (illetve én indulok vissza a 17.40-es géppel, mert holnap vizsgázok pénzügyi jogból).

Nincsenek megjegyzések: