2008. február 14., csütörtök

"Bármily gazdag a császár, ...

...nem vehet magának még egy évet." - Mondták annak idején Kínában. Így aztán az a 27 hónap úgyis az enyém ... :) De szerencsére időközben jóbb kedvre derültem, mert ráakadtam a bekex.hu tartalmaira.

Csak ajánlani tudom, de felelősséget nem vállalok értük :)

Íme egy kis ízelítő: Hogyan titkoljuk el, hogy épp szívinfarktusunk van?

2008, február 11 - 16:57 - SSSZÖRNY
Emberek ezreivel fordult már elő, hogy a lehető legalkalmatlanabb pillanatban tört rájuk a szívinfarktus, felettébb kínos helyzetbe hozva őket ezáltal. Szeretnéd tudni, hogyan kerülheted el, hogy veled is ez történjen? Akkor olvass tovább!
Gondold csak bele magad abba a szituációba, hogy éppen ülsz a kislányod első balett-előadásán. Vagy akár a sajátodon. Sőt, tegyük fel inkább, hogy épp húzod le Angelina Jolie bugyiját.És most gondolj bele, hogy rontaná el ezt az élményt egy pillanat alatt egy nem kívánt szívinfarktus! Igazából még extra helyzet sem kell hozzá, simán az utcán sétálva is könnyen nevetségessé válnál, mindenki téged bámulna... Ugye nem szeretnéd?
Nos, nem kell mást tenned, mint eltitkolni az egészet!
Most persze kérdezhetitek, hogy "lol sszsörny hogy lehet eyg infraktust el titkolni??4?", és igazatok van, valóban nehéz, de nem lehetetlen. Csupán imitálni kell valami más tevékenységet álcázás gyanánt, hogy félreértsék a tüneteket, és senki ne gyanakodjon szívinfarktusra.
"lol szszöryn mégis mivel lehet eyg inrafktust állcázni?4??1", jöhet az újabb kérdés tőletek, és megint igazatok van, nagyon nehéz eléggé koncentrálni egy meggyőző színészi alakításhoz, miközben az embernek épp szívinfarktusa van. Csak úgy sikerülhet, ha az imitált tevékenység tünetei nagyon hasonlítanak egy infarktuséra.
És hogy mi hasonlít a lehető legjobban? Hát egy agyvérzés!
Bizony, kedves olvasóim, ha bármikor el akarjátok titkolni a szívinfarktusotokat, tettessetek agyvérzést! Szinte azonosak a tünetek, így nem kell visszatartanotok a hányást, vagy például nyugodtan elájulhattok, mert ezek mindkét betegségre jellemzőek. Csak azt nem szabad kimutatni, hogy fáj a mellkasotok, mert azzal egyből lebuktok! Helyette csináljatok úgy, mint akinek lebénult a fél oldala.
Ha ezeket az egyszerű szabályokat betartjátok, még egy gyakorlott orvost is meg tudtok majd téveszteni. Csak aztán nehogy elröhögjétek közben magatokat!
(Hát nem hihetetlen, hogy van olyan weboldal, ahol teljesen ingyen lehet ennyire hasznos tudáshoz jutni?)

SSSZÖRNY tartalmai

Nincsenek megjegyzések: