2008. február 1., péntek

Bizonyítványosztás


Ma váratlan módon bizonyítványosztás volt a suliban. Azért volt váratlan, mert sem Panni nem mondta, sem pedig az üzenőfüzetben nem volt előzetes figyelmeztetés. Persze lehet, hogy az iskolai naptárban benne van, hogy február 1-el értékelik az előző félévet, de afölött átsiklottunk.

Igazság szerint a megoldóképlet alapján, illetve azt figyelembe véve, hogy Panni nem hozott haza ebben a félévben 94-98%-os eredménynél rosszabb dolgozatokat (volt 100%-os dogája is, neki egyedül az osztályban) - szóval azt gondoltuk, hogy (csaknem) mindenből a negyedik négyzetben lesz a jel.

Nagyot csalódtunk amikor láttuk Brigitta értékelését ... a bizonyítvány scannelt változata itt érhető el: http://picasaweb.google.com/oatbxl/Pancsi_bizi_2008Februar_1

Szóval vagy mi nem értjük az itteni rendszet, vagy az itteniek nem értik a saját rendszerüket.
Az biztos, hogy a megoldóképlet szerinti "Az adott készséget elsajátította és a gyakorlatban is alkalmazni tudja" sokkal, de sokkal több esetben érvényes Pancsi tudására, mint azt Brigitta alkalmazta.

Kicsit az is bosszant amilyen általános óhéber rizsabizsa van szöveges értékelésként, melyből semmi konkrétumot nem lehet megtudni, voszont tényleg nagyon szép ... mondhatnám "édi-bédi" szövegek vannank néhol alapok alján, de nincs bennük értékelhető információ.

Na, majd meglátjuk az évvégi bizit ... mindenesetre Pancsinak igyekeztünk (szerintem sikerrel) nem mutatni a csalódottságunkat és megdícsértük. Bár szerintem ő is látja, hogy az értékelés szerint nagyon sokszor elmaradt a maximumtól.

-------------------

Aztán szerdán Imola beszélt Brigittával a biziről és megnyugodtunk.

4 megjegyzés:

TePN írta...

Gratulálok Brüsszelnek!
Pazar kis bizonyítvány, lőném aki kitalálta.

Amúgy nagyon dícséretes! Pancsi ügyi-mügyi vagy!!!
Puszi: Pepe

O.Attila írta...

Köszi.

Névtelen írta...

Édes Pancsi! Gratulálok a bizonyítványhoz, nagyon ügyes vagy! Írtam Neked email-t is tegnap. Millió puszit küld: Lulu Külön köszönet a "blogolónak" a közzétételhez.

Névtelen írta...

aranyos Pancsikám 4 kIVÁNOM,HOGY MINDEN BIZONYÍTVÁNYOD ILYEN SZÉP LEGYEN. Puszit küld és örül a szép bizonyítványnak Dédi és Éva nenus is. Mama