2008. november 25., kedd

Buszozás 2

Egyenlőre ezt a választ kaptam a buszosoktól, szóval megvizsgálják az esetet. Ha lesz konkrét eredmény, mindenképp megosztom Veletek is.
--------
Szintén a tegnapi naphoz tartozik, hogy Gerit egyszál pólóban és kabátban engedte el valaki az oviból - nulla fokban. Nem tudom, hogy mi az ovónéni felelőssége, de nem hiszem, hogy túlzott elvárás az, hogy figyeljen oda arra, hogy a gyerek hogyan öltözik fel ...
 
Ma megint busszal mentek egyébként reggel és a sofőr bácsi eléggé morcosnak tűnt amikor meglátott minket - nem érdekel, igenis végezze a dolgát elvégre ezért kap a társaság a két gyerek után több mint 2000 eurót. Nem hiszem, hogy nekik kellene megsértődni azon, hogy minimum minőséget várok el a pénzért cserébe.


From: comité transport [mailto:asbl.transport.uccle@ * . * ]
Sent: Monday, November 24, 2008 5:13 PM
To: O .  Attila (TAXUD)
Subject: Re: Relocation of the bus-stop without notice - ask for explanation

Dear Parents,
 
The busstop is "AV. J. & P. CARSOEL (arrêt bus public Thevenet)" . W'll check tomorrow with the bussurveillant what exactly happened. Anyway you're fully right regarding the general education. We also will have a discussion with the bussurveillant to remember them the rules of how to act with the youngest children.
W'll come back to you with more information tomorrow.
 
With best regards,
F. Herinckx
Attila Osztrogonacz

Nincsenek megjegyzések: