2008. november 13., csütörtök

FW: RE: Meghívó a MOL-csoport december 9-i brüsszeli fogadására

Ime a meghívó. Katt a nagyításhoz!
Sajnos nem tudok elmenni ... pedig jó lett volna, de azt hiszem, hogy semmilyen magáncég (még ha az a MOL is) eszem-iszomjára nem szabad köztisztviselőként elmenni. Persze biztos számos olyan példa is akad amikor mások nem veszik ennyire szigorúan a köztisztaság fogalmát, de nekem nem lenne jó érzés az, hogy elfogadom a MOL (vagy bárki más) "ingyen" vacsoráját. Ismerjük mindannyian mondást "nincs ingyen ebéd" ...

(azért a menüre kíváncsi lennék, csak hogy fájjon egy kicsit a szívem) :)


________________________________

From: O - Attila (TAXUD)
Sent: Thursday, November 13, 2008 11:54 AM
To: 'L . * . '; 'P . * . '
Subject: RE: Meghívó a MOL-csoport december 9-i brüsszeli fogadására


Tisztelt L* úr!

Köszönöm szíves meghívását a MOL-csoport december 9-i brüsszeli fogadására.
Kérem szíves megértését annak, hogy jelen pozíciómban, mint az Európai Bizottság munkatársa, nem lenne etikus a részvételem rendezvényükön, így sajnálattal közlöm, hogy nem áll módomban megtisztelő meghívásuknak eleget tenni.

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét, egyben töretlen sikereket kívánok Önnek, munkatársainak és a MOL-csoportnak egyaránt.

Tisztelettel,

O - Attila

European Commission
DG TAXUD "Taxation & Customs Union" <http://europa.eu.int/comm/taxation_customs/index_en.htm>
Unit C1 " * * * * "
LX 40 - / -- B - 1049 Brussels
Tel: +32 2 29 *****
Fax: +32 2 29 *****
attila.o - @ec.europa.eu

A feladó nyilatkozata: Az elküldött és/vagy csatolt információ kizárólag a feladó szándéka szerinti címzett(ek)re tartozik, és tartalmazhat nyilvánosságában korlátozott adatot. A tartalom megtekintése, továbbküldése, terjesztése vagy bármilyen más direkt vagy indirekt felhasználása - a kívánt címzett általi felhasználás kivételével - tilos. Ha Ön hiba vagy tévedés folytán kapta meg az információt, illetve nyilvánvalóan nem tartozik a szándékolt címzettek közé, kérem "válasz" üzenetben tájékoztassa a feladót, majd semmisítse meg az információt.
A közölt információk nem tekinthetők az Európai Bizottság hivatalos állásfoglalásának, iránymutatásának, kizárólag a feladó személyes véleményét tükrözik, semmilyen joghatással nem bírnak, hozzájuk kötelezettség vagy jog gyakorlásának lehetősége nem kötődik. A megküldött információ felhasználása hivatalos eljárásban, a címzett(ek)en kívüli harmadik fél részére történő továbbküldésben a feladó szándékaival ellentétes és tiltott.


________________________________

From: L . * . [* . L . @MOL.hu]
Sent: Wednesday, November 12, 2008 4:37 PM
To: undisclosed-recipients
Subject: Meghívó a MOL-csoport december 9-i brüsszeli fogadására



A Mol-csoport szeretettel meghívja Önt a brüsszeli Cercle Royal Gaulois-ban 2008. december 9-én, 18:30-kor tartandó előadásra és az azt követő állófogadásra.



A meghívó részleteit Ön a csatolt dokumentumban találhatja.



Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Nincsenek megjegyzések: