2007. október 7., vasárnap

Kellemes hétvége

Ez a hétvége sokkal jobban sikerült mint a múltkori:

Szombaton délelőtt sikerült Gerinek venni kabátot, délután pedig Geri csoporttársa (Ágoston [Ágo]) meghívására születésnapi zsúron voltunk. A szülinap nagyon jól sikerült, csak sajnos nem vittem magammala fényképezőgépet, de lehet, hogy majd kapunk fotókat.

A fő attrakció az volt, hogy a hely ahol voltunk egy sportközpont volt, ahol gyermekmedence is van és a gyerekeknek a medencében volt egy kb. félórás pancsolás. Geri (és a többiek is) nagyon jól érezték magukat. Utána tortaevés volt és még játszani is lehetet egy kis játszótéren ami a klubhoz tartozik.

Köszönet a meghívásért és a részvétel lehetőségéért.

Ami mindenképp kiemelendő (az előbbieken túlmenően), hogy igen hasznos gesztus-ütletként tapasztaltuk, hogy a szülők külön kérték, hogy a meghívottak ne vigyenek semmilyen ajándékot az ünnepeltnek, maximum valamilyen kézzel készített rajzot vagy hasonlót. Az ajándékra szánt összeget inkább utalják át az UNICEF 000-0000055-55 számú számlájára. Mi ezt is tettük, a közleménybe viszont beírtam, hogy a 20€ Ágo ajándéka az UNICEFnek.

Kifejezetten tetszik ez a hozzáállás, azaz, hogy a gyermek úgyis kap a szüleitől valamilyen (komolyabb) ajándékot és a sok egyéb tényleg felesleges - szerintem is.


Vasárnap már jóval bonyolultabbra válalkoztunk: az előzetes (közepesen titkos) terveknek megfelelően elmentünk a tengerpartra Oostendébe.


Ez volt az útvonalunk (121 km - kb. másfél óra autózás):

Megtekintés nagyobb méretben


És itt vannak a képek (jó sok - 116 db):





2007-10-07_Oostende


Az elején kicsit (nagyon) ködös volt az idő - odafele az autópályán volt ahol max 100 méter volt a látótávolság. Már az is felmerült, hogy inkább visszafordulunk, de aztán úgy voltunk vala, hogy ha már eddig eljöttünk akkor inkább mégiscsak végigmegyünk. Sikerült parkolóházat találni közvetlenül a pőart közelében, a napi parkolásunk (11 órától 16 óráig, majdnem 10 € volt ... de hát ezek az árak a tengerparton ...)

Odaérkezésünkkor még igencsak a köd volt túlsúlyban, de nem zavart minket és elmentüntünk a partra.

Persza Pancsinak ahogy megérkeztünk rögtön pisilni kellett - 1,90 € volt a pisilés, mert nekem egy kávét is kellett inni ahhoz, hogy a WC-t használhassuk. (folytköv)

Nincsenek megjegyzések: