2007. október 23., kedd

Gyógyszer-mizéria


Eléggé meg vagyok áldva az itteni gyógyszertárral, meg a doktornővel is. Úgy kezdődött, hogy voltunk a doktornőnél, aki megvizsgálta a gyerekeket. Írt fel Szabinak vitamint, Gerinek meg valamilyen aeroszolt ami az arcuregének a tisztulását segíti elő. Sőt - biztos ami biztos alapon - írt még fel agyhártya gyulladás elleni védőoltást is Pancsinak és Gerinek.

A gond ott kezdődött, amikor két héttel ezelőtt csütörtökön elmentem a közeli gyógyszertárba a receptekkel. Először az derült ki, hogy az agyhártya gyulladás elleni védőoltás már nincs forgalomban, illetve, hogy az aeroszolhoz való gép nincs a gyógyszertárban. Megígérte a hölgy, hogy a jövő hétre (ami most már a múlt hét) megrendeli a szerkezetet.

Felhívtam a doktornőt és mondtam neki, hogy a védőoltások már nem kaphatóak, sűrű elnézést kért, hogy elfelejtette, és megígérte, hogy ír fel újat és elküldi a receptet (ma reggel még nem kaptuk meg, pedig valamikor múlt hét szerdán sikerült vele beszélni).

Ma úgy gondoltam, hogy már biztos megjött az aeroszol szerkezet és legalább azt elhozom, Szabi vitaminjával ... hát tévedtem. Kiderült, hogy a szerkezetet meg sem rendelték, de ígéretet tettek, hogy holnapra meg lesz. Legalább Szabi multivitaminját elhoztam (3,50 €) ...

Nincsenek megjegyzések: