2008. október 17., péntek

WTF: FW: 2012: mi lesz akkor? >

Itt van még egy kiváló szemét szerzemény a korábbi szerzőtől. Persze az is lehet, hogy az utolsó betűig igaz. Akkor bajban vagyok (vagyunk) – vagy mégse???

 

From: Balczer Ildikó [mailto:balczer@gmail.com]
Sent: Tuesday, October 14, 2008 8:34 PM
To: Adamecz László; Ambrus Éva; Andrasek Mártonné Sarkadi Anikó; Andrasekné Miksó Rita; Antalovics Eszter; Balogh Sándor; Bányai Krisztina (Miksó); Bársony Ágnes; Bíró Tünde; Bodnár Erika (Színia); Borsányi Éva; Brenner Árpád; Bus Richard; Dankó Zsuzsa; Dencsi Ibolya; Dr. Balczer Ágnes; Duskáné Dede Éva; Erdei István; Erika; Fátrai Lászlóné; Fóris Tamás; Füsti Molnár Ágnes; Gábor Márk parfüm; Giláné Kárpáti Aliz; Györe Marika; Györke Tímea; Hajcsik Tünde; Halászné Szabó Renáta; Halminé Lőrincz Brigitta; Halmosné Horváth Zsuzsanna; Hancz Lajos; Harmat Róbert; Holecz Veronika; Illy Katalin; Jánosi Juli és Szűcs Karcsi; Kapronczainé Zsuzsa; Karácsony György; Kárpáti Csaba; Kiss Ildikó Mária; Kluták István; Koltai Dorottya; Kondorosiné Edit; Kósza István; Kovács Róbert; Kulcsár István; Kummer Ilona; Kurucz Erzsi; Lajkó Tamás; Lékainé Dr. Füredi Éva; Lengyelné Marcsi; Lenthár Ildikó; Marosváriné Török Noémi; Mátyás Mária; Mogyorósiné dr. Pécsi Ildikó; Molnárné Gyürki Erika; Mosdósi Csabáné Ani; Mosdósi Zulejka; Nemes Miklósné Zsóka; Olasziné Fodor Irén; Ölveczky László és Gabi; Őszi Éva; Pápai Enikő; Papp Péter; Pataki Judit; Pereszteginé Gaál Zsuzsanna; Persel Ildikó; Pestiné Varga Judit; Pintérné Nagy Erika; Pópé János és Margit; Répa Péterné Ildikó; Svájerné Nagy Erika; Szabó Kinga; Szebenyovszky László; Szentiványi István; Szlaukó Lászlóné Ica; Unyi Györgyi; Zalay Kati; Zeleni Zsuzsanna
Subject: Fwd: 2012: mi lesz akkor? >

 ---------- Forwarded message ----------
From: Vörös Ferenc <voros.ferenc@gylcomp.hu>
Date: 2008.10.12. 19:44
Subject: 2012: mi lesz akkor? >
To: Ildikó Perényi <perilda@gmail.com>, "Dr. Sik József" <sikj@t-online.hu>, Istvánné Hilcz <hilczine@freemail.hu>
Cc: Balczer Ildikó <balczer@gmail.com>, Zsuzsa Bartos <frezia54@freemail.hu>

Négy év múlva világvége?

Árulkodó jelek a Szent Koronán?

  • Nők Lapja Cafe
  • Aschenbrenner Sándor
  • 2008. 07. 18.

A maja próféciákban jövendölt 2012-es nagy „világégésre" a Szent Koronán is találunk utalást. Sőt, koronázási ékszerünk több fontos eseményre vonatkozó időkódot is magában rejt...

Ezoterikus körökben 2012 olyan, mint a gazdasági életben a 2000-es évforduló. Akkoriban azt jósolták, hogy kezelhetetlenek lesznek a komputerek, és óriási káosz tör ki az évszámváltás miatt. Szerencsésen átvészeltük az évezredfordulót, ám azóta több tucat összeesküvés-elmélet látott napvilágot, hogy mi történik majd 2012-ben. A legenda úgy tartja, hogy a maja naptárak időszámítása alapján 2012. december 21-én véget ér egy olyan ciklus, amely i. e. 3114. augusztus 13-án kezdődött el. Ezután egy újabb 5125 éves időszak indul, viszont az új korszak teljesen különbözni fog az előzőektől, és egyáltalán nem lesz zökkenőmentes az átmenet…

Error! Filename not specified.


A naptár nem téved...

A maja kalendáriumokból állítólag kiolvasható, hogy a 16 milliárd évvel ezelőtt történt ősrobbanás óta milyen fejlődési szakaszokon ment át az emberiség. Beavatottak szerint a különböző létsíkokban „kalandozó" maják Atlantisz örökösei voltak, és nemcsak a múltban végeztek utazásokat, hanem a jövőbe is láttak. Kultúrájuk Mexikó déli területeitől egészen Honduras nyugati részéig virágzott, egyik-másik találmányuk jóval megelőzte a korát.

Többek között írott nyelvvel, magas színvonalú építészettel, valamint fejlett csillagászati és matematikai rendszerrel büszkélkedhettek. Több naptáruk volt, a „hosszú számítást" időszámításunk előtt kezdték meg 0.0.0.0.0 dátummal. Ez a naptár 2012. december 21-én éri el a 13.0.0.0.0-t, ami nagyjából 5126 évet jelent. Ehhez tudni kell, hogy ők a húszas számrendszert alkalmazták, vagyis a jobb szélső helyi érték naponként 0-tól 19-ig változott, majd utána a következő fordult át 1-esre (például 0.0.0.1.0-re). A vitát a mai napig az váltja ki, hogy mi történik 13.0.0.0.0. után, azaz 2012. december 21-én? Lenullázódik a naptár, és újraindul, vagy pedig továbbmegy 20.0.0.0.0-ig, és akkor kezdődik új időszámítás?

Error! Filename not specified.


Átlépünk az ötödik dimenzióba

Kapcsolódó cikk:

2012 világvége vagy spirituális felemelkedés? »

Kapcsolódó fórum:


2012 »
2012: mi lesz akkor? »

A kevésbé elvadult elméletek képviselői szerint a 2012-es fordulópont nem az emberiség pusztulását jelenti. Ekkor egy „félanyagi" létbe emelkedünk, és megszabadulunk az olyan „vágyaktól" (irigység, félelem), amelyek erősen az anyaghoz kötnek bennünket. Ennek lesznek fizikailag is érezhető hatásai, például a testünk könnyebb lesz, és még jobban kifinomulnak az érzékszerveink.

Mások szerint 2012. december 21-én (vagy 22-én) új világrend váltja fel a jelenlegit. Ekkor az emberiség, vagy legalábbis egy kritikus tömeg átlép az ötödik dimenzióba. Közben a Nap mágnesespólus-váltása miatt a Föld mágneses polaritása felcserélődik, és ez számtalan természeti katasztrófa kiváltó oka lesz. Földrengések, szökőárak, árvizek és vulkánkitörések tizedelik meg az emberiséget.

A koronán van az időkód!

A Szent Koronáról

A Szent Korona beavató ékszer, tehát csak koronázáskor lehet viselni. Az elmúlt évszázadok során 55 magyar király fejére került. A hozzá és a többi ékszerhez kapcsolódó Szent Korona-tan az 1949-es alkotmány kikiáltásáig a magyar alkotmányosság alapja volt.

A tudományos érdeklődés középpontjába évekkel ezelőtt bekerült Berta Tibor orientalista író időkódelmélete, amellyel csillagászatilag bebizonyította, hogy szerkezetileg köze van egymáshoz a dél-angliai Stonehenge-nek, az egyiptomi Kheopsz-piramisnak és a magyar Szent Koronának. A két építmény szerinte üzenetet közvetít az emberiség számára, és ez a magyar korona szerkezetébe rejtett időkód segítségével megfejthető. Természetesen nem véletlen, hogy a Stonehenge és a Kheopsz-piramis lett a mementója a már letűnt kornak. Berta szerint mindkettőbe az akkor még meglévő „Tudást" kódolva átörökítették az utókor számára. Méretalapnak azonos szabványt használtak, az ún. 0,637 m hosszú „piramismétert", amely meglepő módon a koronán is megtalálható.

Az orientalista író közel két évtizeden át végzett kutatásokat a témában. Tudományos felfedezését csillagászati összefüggésekkel támasztja alá. A kiindulási alapot az az érdekes összefüggés adta számára, hogy a Stonehenge, a Kheopsz-piramis és a korona egyformán kiemeli a Szíriusz csillag kultusz földi totemjelét, a fehér ló szimbólumot, amely a magyarok szent totemjele volt. Ezután a korona szerkezetét kezdte vizsgálni. Rájött, hogy az abroncsból és a pántból (föld és ég) álló ékszer egy több ezer éves zoroasztriánus világképet tükröz, amely valamiféle csillagászati naptárként információt közvetít. Például a rajta található „jelekben" utalás van Jézus születésére, 2012-re és talán az apokalipszis kezdetének idejére is.

Error! Filename not specified.

 

Mi történik 2012-ben?

• Lejár a kiotói jegyzőkönyv első kötelezettségvállalása.

• Londonban megrendezik a XXX. nyári olimpiai játékokat.

• A NASA kutatói szerint körülbelül ekkor fog teljesen elolvadni az északi jégsapka.

• Az indiai Sorsok könyvében azt írják, hogy a pálmalevelek elszenesednek…

• A Tóra-szakértők 2010-től világméretű katasztrófákat jósolnak.

• A maja próféciák szerint bekövetkezik a világvége…

Mi lesz 2030 után?

Az író nem szeretné úgy beállítani elméletét, hogy az a magyarok kiválasztottságát hangsúlyozza. Véleménye szerint nekünk csupán megőriznünk kellett a koronát, ami talán földrajzi elhelyezkedésünkből is adódik, vagyis jó időben voltunk jó helyen. A koronázási ékszeren például nincsenek magyar személyek, viszont szerepel rajta az i. u. 401-es dátum, amikor a Szkíta Birodalom népeinek egyesített fejedelmét Kárpát-medence központtal megválasztották.

Tehát ebből a szempontból túl nagy jelentőséget ne tulajdonítsunk a származásunknak és a koronának, viszont sok múlna azon, ha megjavítanánk az időmérő szerkezetet. Berta Tibor szerint ugyanis a koronán a megoldás is rajta van, amely a sok baj elkerülését sejteti, ezért úgy gondolja, hogy helyre kellene állítani az ékszer eredeti állapotát, és akkor talán újabb információkat tudhatnánk meg a közeli vagy éppen távoli jövőnkről, vagy akár 2012-ről…

Mindebből a felfedezésből a legtöbbünket az foglalkoztatja, hogy a koronán található dátumok szerint lesz-e világvége, és ha igen, akkor mennyi időnk van még hátra? Annyi bizonyos, hogy megtalálható rajta a 2012-es dátum. A legfurcsább talán a 2030-as év, ezután ugyanis nincs több évszám a koronán. Arra még Berta Tibor sem tudja a választ, hogy mindez mire utalhat, talán a mostani korszak végére és egy új kezdetére? Véleménye szerint attól is függ a távoli jövő, hogy mi történik az emberiséggel 2012-ben és azután…

Bővebben a témáról:

Berta Tibor: Az időkód

Apokaliptikum.lap.hu »
2012.lap.hu »


--
Üdvözlettel
Balczer Ildikó
06-1/280-4279
06-70/23-77-883
balczer@gmail.com
Skype: rubens19550601

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ma tárgyalok "először", drukkoljatok léci! Sok puszi! J