2007. november 14., szerda

Cathrine Habsburg Lothringen


Nézem ma este a Frei dossziét (ahol Frei úr szokásához híven gazdagokat látogat meg, gazdag helyeken), de ami megütötte a fülemet az kiszólás volt a Habsburg hercegnő részéről, hogy Magyarország nagyon megtisztult az utóbbi évtizedben, nagyon. Kérdezi Frei Tamás, hogy tényleg, mire ő mondja, hogy látná csak Rómát vagy Milánót! (Tudni kell a hercegnőről, hogy Bresciában, Olaszországban él - ahol Haynau szerezte meg a Hiéna előnevet).

Nos a kijelentés kapcsán biztos vagyok benne, hogy
- fogalmam sincs az olasz helyzetről
- fogalmam sincs a magyar helyzetről
- a hercegnőnek fogalma sincs se a magyar, se az olasz helyzetről

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Oszi Roma rettenetesen koszos, otthon tenyleg jobb a helyzet, Nyiregyhazan legalabbis biztosan. Nyaron voltunk otthon es kedves ferjem (aki a piazza Navona mellett nott fel) teljesen odaig volt a varosert.
Vajon miert spanyolul "Haga su comentario" jelenik meg nekem ez az oldal?

O.Attila írta...

Nos, ebben az esetben javaslom megtekinteni Uccle-t, Brüsszel ezen kerületét ahol mi vagyunk. Budapesthez képest orvosi steril a tisztaság... a város belső részein azért van itt is szemét, meg a kutyaszartól sem sikerült teljesen megszabadulni.

A Haga su commentario meg azért jelenik meg, mert a google igyekszik kitalálni, hogy ki, honnan jelentkezik be és az adott nyelven jeleníti meg a kezelőfelületet. Ha van google accountod akkor ott beállíthatod, hogy milyen nyelven beszéljen veled a google - így hagyta nálam is abba a franciát és mostmár magyar.