2007. november 18., vasárnap

Olcsóság a levegőben

Annak idején néhányszor a WizzAir segített néhányszor kijutni Brüsszelbe, de az a néhány eset olyan volt, mintha inkább akadályozni próbált volna a Wizz ... elég sokat késett mind a négyszer a gép, már induláskor. Szóval akkor fogadtam meg, hogy ha lehet inkább a Wizz-t csak pótléknak tartom, B de inkáb csak C tervként. Át is álltam a SkyEurope-ra, amivel aránylag meg voltam elégedve néhány út után, de kevés voltam nekik, mivel - úgy tűnik - rajtam kívül nem elegen választották őket, vagy én nem elég gyakran, nem tudom, de sajnos már nem járnak Brüsszel és Budapest között.

Ezért új szállítmányozót kellett keresnem. A Wizz továbbra is hátul van (bár feljött B tervnek a C helyről), a MALEV olyan k*va drága, hogy csak na, szóval kikötöttem a Brussels Airlines-nál ami korábbi, boldogult leánykorába SABENA néven futott. (a régi legenda szerint a betűszó jelentése: Such A Bad Experience Never Again = kb. "soha mégegyszer ilyen pocsék utat")

Mindenesetre átfestették a gépeiket, úgy egyenruhát kaptak és minden a régiben, de legalább vannak kedvezményes jegyeik, ha időben reagál az ember, pláne, ha sikerül akciót elcsípni. Nos, a vizsgabeosztás miatt nem sok lehetőségem volt választgatni, de szerencsére január 15-16-ra igen jó volt a lehetőség: 52 € 7 cent (kb. 13.000 Ft) volt a jegy ODA-VISSZA, minden illetékkel, kiállítási díjjal! A többi út, sajnos, jóval 200€ felett van, de ha azt veszem, hogy a MALEV circa 150.000 forintjához viszonyítva "csak" 60-70 ezerbe kerül a jegy, az még akkor is csak félár ...


... még van pár akciós jegy! katt a képre ...

Szóval, készülhetsz Budapest! Ott leszek. (már csak tanulni kellene)

Nincsenek megjegyzések: