2007. november 2., péntek

Élményfürdő

Ma délelőtt a nagyokkal és a szülőkkel elmentünk az Océade névre hallgató élményfürdőbe, mely igazán kellemes élmény volt. A gyerekek nagyon élvezték, de a felnőttek sem maradtak "szárazon".
A debreceni Aquaticum szerintem nagyobb és talán modernebb is, viszont az itteni sokkal inkább családok / gyermekek részére lett kialakítva.

Minden medencébe bemehetnek a gyerekek és velük együtt a felnőttek is. Félóránként hullámoztatják a nagymedence - és a kapcsolódő medencék - vizét, és óránként trópusi "vihar" van, amikor is eső is adódik a hullámokhoz - igen "kemény" érzés, főleg úgy, ha ott van a kezemben a két gyerek akiknek jó móka, de én nem látok az esőtől, ami nagyon erősen veri az arcomat, a félméteres hullámoktól alig tudok álni a lábamon - szóval küzdök az "életemért" - közben a gyerekek meg nagyon jól szórakoznak ... Laja papa is küzdött rendesen amikor a hullámokkal szemben Pancsival próbált visszajutni a biztonságba, fel is tette végül Pancsit a fal tetejére - így sikerült az elmerülést "megúszni".

A két órás program végén a gyerekek is úgy elfáradtak, hogy mind a kettő csak pihegett a jacuzziban és nézte az alattunk játszó népeket. A nag csúszdákat ki sem próbáltuk, talán majd legközelebb ...

Kifejezetten jó volt, hogy nem volt tömeg, mivel a nyitás után alig érkeztünk, illetve, hogy most akcióznak és a 10 belépős jegy helyett 12 belépőt adnak 96 € fejében.

Bővebb élménybeszámolót is olvashattok Gyuláéknál.

Nincsenek megjegyzések: